Om Barnehagen

Eggen barnehage er en privat foreldreeid barnehage i Tynset kommune.

Eggen barnehagen ble etablerti desember 1997. Barnehagen er en grendebarnehage som først og fremst har unger fraEggen skolekrets. Vi har pr Januar 2019 8hele plasser på Vesl’egga (småbarns avdelingen) og 19 hele plasser på Stor’egga (storbarnsavdeling). Du finner oss rett ved Tynset kirke, ikke så langt unna sentrum Tynset.

Barnehagen ligger fint til mellom en stor gård og Tynset kirke. Vi er omringet av vakre fjell og har tilgang til mange fine turområder. Vi drar ofte på tur i nærmiljøet. Biblioteket, skogen, gapahuken på Neby, lekeplasser, gårder, tilgjengelige ski – og akeplasser.

Vi har fokus på sunn og næringsrik mat tilberedt av kjøkkenassistenten vår som jobber 100%. Vi har varmmat tre dager i uka og ellers varierer vi med hjemmebakt brød, rundstykker, hjemmelaget frokostblanding eller havregrøt til frokost og ettermiddagsmat.  Godt med frukt og grønnsaker tilbys ved hvert måltid. Vi gir barna godt med hviletid og masse rom for god lek, omsorg og kjærlighet.

Copyright 2019© Eggen Barnehage – Design av Autoskade Tynset AS Avd. Print.